Dvojna zmaga na kadetskem turnirju v Ljubljani

V torek 22.3.2022 je kadetska ekipa OD Brestanica odšla na preložen turnir v Ljubljano. Zaradi veliko prestavljenih turnirjev v času karanten se sedaj igra vse odpadle tekme. Tako smo se z klubom OK Krim, ki je gostil turnir dogovorili, da ga odigramo kar med tednom. V Ljubljano se je ekipa odpravila takoj po šoli in se po ogledu prve tekme med OK Krim in Volleyball Ljubljana pomerila najprej z ekipo Volleyball Ljubljana. Ekipi sta se pomerili že v jesenskem delu, ko je ekipa Ljubljane premagala Kostak Elmont z 2:0. Tokrat pa je ekipa iz Brestanice prišla na turnir z veliko dobre energije, kar se je kazalo v sproščenosti na igrišču, odličnih servisih, ki so naredili veliko razliko v točkah in zbrani igri na mreži.

Tako je ekipa Kostak Elmonta najprej slavila z 2:0 proti ekipi Volleyball Ljubljana in nato še proti favorizirani ekipi OK Krim, ki je z odličnimi servisi in učinkovitim napadalnim udarcem premagala a ekipo Ljubljane. Gostje so se proti ekipi iz Brestanice dobro pripravile in začele odločno a energija, ki jo je imela v torek ekipa Kostak Elmonta je bila neustavljiva in kljub borbi na strani gostij so bile odbojkarice iz Brestanice tiste, ki so kaj kmalu odločno pokazale, da so prišle po dve suvereni zmagi. Zdelo se je, da vse kar so si zamislile j enostavno šlo. Vsaka od igralk je naredila po kakšen as na set, sodelovala aktivno v obrambi in na mreži, stvari so se neverjetno poklopile in smeh in dobra volja so ekipi Kostak Elmonta prinesli dve suvereni zmagi v Ljubljani.

Sedaj v nedeljo, 27.6.2022 OD Brestanica gosti še zadnji kadetski turnir, kjer se bo ekipa Kostak Elmonta pomerila z prvo in drugo uvrščeno ekipo na lestvici ŽOK Šentvid in Triglav Kranj.