Turnir mini odbojke v Brestanici

Brestanica je v nedeljo, 20.3.2022 gostila turnir mini odbojke pod okriljem Odbojkarske zveze Slovenije. Na turnirju so sodelovale domača ekipa Kostal Elmonta,  Vital Ljubljana in Lubnik iz Škofje Loke.

Po dolgem času smo se končno razveselili gledalcev na tribuni in starši so se z veseljem udeležili prvega domačega turnirja za najmlajše, kjer so bučno spodbujali in spremljali prve tekmovalne izkušnje najmlajših. V dogovoru z trenerji smo ponudili, da se igra na dveh igriščih kjer se na enem igrišču odigra uradni del tekmovanja na drugem pa neuradni, ker izkušnje nabirajo igralke, ki so prvo leto začele z odbojko in se komaj srečujejo z pravili zato smo jih malo prilagodili a so prav vse nadobudne odbojkarice pokazale pravo borbo na igrišču.

Po uspešno izpeljanem turnirju so deklice že spraševale kdaj lahko ponovimo kar je največje zadovoljstvo veselje in zagnanost ravno najmlajših ob spodbudi staršev, kluba in seveda sponzorjev.  2.4.2022 je na sporedu že naslednji turnir mini odbojke, se že veselimo.