Turnir mini odbojke

V soboto, 15.1.2022 je v Grosupljem potekal prvi letošnji turnir v selekciji mini odbojke. Na turnirju so igrale tri ekipe: ATK Grosuplje, Lubnik iz Škofje Loke in Kostak Elmont iz Brestanice.  

Turnir je potekal v prijateljskem duhu, namen prvega turnirja za najmlajše je bil nabiranje tekmovalnih izkušenj in igranje v enaki starosti kar je za to kategorijo še kako pomembno za nadaljnjo motivacijo za treninge.

Igralo se je na 25 točk na tri sete kar je pomenilo, da svaka ekipa igra ena proti drugi cca. eno uro, in se igra na dveh igriščih, tako da prva ekipa igra proti prvi in druga ekipa proti drugi ekipi, da deklice nič ne počivajo in potem menjajo med seboj. Prišlo je tudi do tega, da je ekipa Lubnika prišla samo z 5 deklicami, saj so karantene naredile veliko luknjo v ekipi in tako smo si igralke sposojali, kot rečeno je bil namen, da se deklice povežejo in igrajo ne glede na rezultat, ki se uradno ne beleži do 12.leta.

Deklice so zadovoljno po prvem turnirju že z mislima na naslednjem turnirju, ki bo 29.1.2022. Najbolj pa so se deklice razveselile pice, ki je spodbuda za dobro delo.